Един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков гостува в най-добрия спа

...
Един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков гостува в най-добрия спа
Коментари Харесай

Шоуменът Димитър Рачков гостува в „Парк и Спа Хотел Марково” на 8 март

Един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков гостува в най-хубавия спа хотел край Пловдив –  на 8 март. Популярният български артист, комедиант и ефирен водещ ще забавлява вашите фамилии в Международния ден на дамата.
Прочетете още
Димитър Рачков e по-известен с емблематичните си функции в малкия екран като Жоро Бекъма, Калеко Алеко, Ники Пънчев, Пачков, и като водещ в  " Като две капки вода ", " Господари на ефира " и „ Забраненото шоу на Рачков ”.

Освен шоуто на Рачков, за посетителите на комплекса е обезпечена разнообразна музикална стратегия с осъществявания онлайн и DJ. Офертата по включва 10% лимитирана отстъпка от цената на пакета.



За най-малките гости на хотела е планувана специфична анимация с аниматор в чисто новия и съвременен детски център. Осигурени са и всекидневни кино прожекции за дребни и пораснали деца.

Припомняме, че в  към този момент с изключение на денем, ще можете да се насладите и на вечерна блок маса освен през уикенда. Блок масата за вечеря и през седмицата включва извънредно богат подбор, включващ прясно изцедени сокове, кафе еспресо, многообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и салами, на момента изпечени цели прасенца, пуйки и още в обилие.



От  са се погрижили за всеки един подробност от престоя на гостите, с който да създадат почивката на вас и вашите малчугани неповторима.

Комплексът разполага с голям детски център,  с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а с помощта на новаторската пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е пресен, а очите и дихателните ви пътища към този момент няма да се нервират от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка интервенция новаторската система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните способи.



На разположение е и термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона, както и фитнес зала.

Осигурете си незабравимо преживяване за цялото семейство!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР